• Slider Image

Yritys

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 250 organisaatiota ja kotitaloutta Oulun, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme.
Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, kotipalvelu ja kotisiivoukset kotitalouksille ja erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset ja nanopinnoitukset.

Siivous ja puhtaanapito on joukkuepeliä, jossa yksilöiden taidot korostuvat. Parhaan lopputuloksen toteuttaminen asiakkaalle on seurausta saumattomasta yhteistyöstä ja yhteisestä päämäärästä, mitkä näkyvät yrityksemme toiminnassa. Tämä tekee meistä kokonaisvaltaisen puhtaanapidon yhteistyökumppanin.

Aiomme on olla aktiivinen alamme innovoija myös tulevaisuudessa ja kehittää yritystoimintaamme entisestään sekä tarjota työntekijöillemme parempia etuja. Visiona on tulevaisuudessa luoda uudenlainen prosessi sisäilman mittaamiseen ja seurantaan sekä tuoda ratkaisu tähän ongelmaan. Tavoitetilanamme on olla talousalueemme johtava siivousalan yritys.