Kotisiivous

Kotisiivous

Kotisiivous tuo helpotusta arkeen! Siistissä kodissa on mukava olla! Olemme toteuttaneet kotisiivouksia vuodesta 2002 lähtien. Räätälöimme kotisiivoukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme kotisiivousta

  • säännöllisesti suoritettuna hintaan 38 €/h/työntekijä (sis. alv. 24%)
  • kertaluontoisesti suoritettuna hintaan 40 €/h/työntekijä (sis. alv.24%)

Kotisiivouksen ohella tarjoamme apua myös muihin arkisiin askareisiin, kuten ruoan valmistukseen, vaatehuoltoon, kaupassakäyntiin ja muuhun asiointiin. Avustamme tarvittaessa myös peseytymisessä ja ulkoilussa.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset kotisiivousta tai apua arjen askareissa!

Muista kotitalousvähennys!

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2021 vähentää 40 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2250 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2021 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2020 saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen kotitalousvähennys verotuksessa.

Ota yhteyttä!