Kotisiivous

Kotisiivouspalvelu

Olemme siivonneet koteja vuodesta 2002 lähtien. Siivoamme kotisi tarpeidesi mukaan joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Kaikki työntekijämme ovat ammattilaisia, joilla on asenne kohdallaan ja ensiluokkaiset työvälineet. Kerro meille, mitä haluat – me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista. Tarjoamme:

  • kodin perus- ja ylläpitosiivoukset
  • muutto- ja kertasiivoukset
  • ikkunanpesut
  • tekstiilipesut

Siistiin kotiin on mukava tulla. Helpota arkeasi tilaamalla kotisiivous meiltä. Siivoamme kotisi Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Tyrnävällä, Muhoksella, Oulaisissa, Ylivieskassa ja Alavieskassa.

Esimerkki

Omakotitalo 140 m², kotisiivous joka toinen viikko, käsittäen makuuhuoneet, olohuoneen, keittiön, wc:n, kodinhoitohuoneen ja pesutilojen ylläpitosiivouksen. Matot imuroidaan ja viedään pyydettäessä tuulettumaan.

Siivousaika noin 3-4 h, hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 51 – 68 €/krt ja  hinta ilman kotitalousvähennystä 108 – 144 €/krt.

Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Minimiveloitus 2 tuntia.

  • säännöllinen kotisiivous 36,00 € / h / työntekijä
  • kertaluontoinen kotisiivous 38,00 € / h / työntekijä

Laskutus tapahtuu todellisten työtuntien mukaan. Matkakulut laskutetaan toteutuneen matkan mukaan 0,43 €/km. Tuntihintaan sisältyy palvelutakuu, siivousaineet ja -välineet, vakuutukset sekä verot. Ajankäytön seurannassa käytämme työnhallintasovellusta.

Muista kotitalousvähennys!

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2020 vähentää 40 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2250 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2250 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2020 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2020 saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen kotitalousvähennys verotuksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti