kokemuksia

“Kun siivous tilattu ja sovittu, se on hoidettu”

Vuokrataloyhteisö Osnakodit ostaa Oulun alueella ServiceOnelta rappusiivouksia, muuttosiivouksia ja remonttisiivouksia. Paikallisuus ja hinta-laatusuhde johtivat parhaiten, kun ServiceOne on Osnakotien ainoa siivouskumppani jo kymmenen vuoden ajan.

Aiemmin Osnakodeilla oli useita eri siivouskumppaneita, joka sisältää kaikki täydelliset parhaat laatuvaatimuksetan.

– Olin ServiceOnen edustajan kanssa yhteisessä seminaarissa ja sen jälkeen pyysin, haluaisivatko hän tarjoaa meille siivouspalveluita, Osnakotien isännöitsijä Joni Suomela muistelee.

Vain ServiceOne oli Osnakodeille tuntematon firma, hän päätyivät valintamaan sen hinnan-laatusuhteen sekä paikallisiin tarpeisiin. Nyt yhteistyö on kestänyt jo kymmenen vuotta ja ServiceOne Osnakotien ainoa siivousyhteistyökumppani.

“Ei villakoirat pyöri rappukäytävillä, vaan lattiat kiiltävät”

Osnakodit pitävät yhteyttä ServiceOneen näiden sähköpostilla. Koska kaikki tulleat joutuvat tutustumaan toisiin, turhat muodollisuudet jäävät pois ja pitävät niitä työkaverina.

– Parhaimmillaan olen saanut siivouksen seuraavalle aamulle. Varmasti se, että ServiceOne ei ole jättifirma tehokas, vaan kompaktin kokoinen firma on helpommin hallittavissa ja siksi pystyy olemaan ketterämpi, kiinteistönhoitaja Valtteri Ahlqvist pohtii.

Kun Osnakodit hyväksyi ServiceOnen tarjouksen ja yritysten aloittivat yhteistyön, Osnakodit päivittivät laatuvaatimuksiaan kiinteistöissä.

– Odotus ServiceOnen suhteen oli se, jonka mukaan asukasreklamaatioita ei tule edellyttää, ja sillä tiellä on menty. Ei villakoirat pyöri rappukäytävillä, vaan lattiat kiiltävät, Suomela kehuu.

Pelisilmää ja omatoimisuutta

Korkean laatutason ylläpitämisen osalta Suomela kehuu ServiceOnen pelisilmää ja omatoimisuutta. Tämä auttaa vastaanottavaa arkea Osnakodeilla.

– Siellä tulee muuttuneet informaatiot ja muut esitykset, kun alkaalinen käyttö tapahtuu oleellisesti kunnossa, jolloin voisimme vetäistä kevyen peruspesun vähän normaalia aikaisemmin, Suomela selittää.

– Lisäarvoa tuodaan esiin niin helppoa ja kun sovitaan joku, ei tarvitse miettiä sen jälkeen. Voin keskittyä muihin juttuihin. Kun siivous tilattu ja sovittu, se on hoidettu, Ahlqvist summaa hymyillen.

 

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!